Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Critical Depth Türkçe yama

28.12.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Critical Depth! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Critical Depth (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: CORE
Oyun açıklaması:
SingleTrac tarafından geliştirilen, oyuncuların denizaltıların kontrolünü ele geçirdiği ve su altında gerçekleşen savaşlarda hayatta kalmak için savaştığı bir arcade oyunu.

İndirme sayısı:
9599
Yayın yılı:
1997





Critical Depth oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Critical Depth dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Critical Depth klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Critical Depth ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Critical Depth oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Critical Depth içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gelecekten hiçbir keşif görevinin geri dönmediğinden endişelenen Dünya Savunma Kuvvetleri, neler olup bittiğini öğrenmek ve ekibi eve getirmek için en iyi adamları Duke Nukemi gönderiyor.
Derinlik Avcısında oyuncu, batık batıklar, nadir balık türleri ve diğer birçok su altı hazinesini aramak için okyanus tabanında yüzen bir dalgıç rolünü üstlenir.
AND ve iOS için Critical Ops, Valvein yapımlarından ilham alan dinamik bir birinci şahıs nişancı oyunudur.
Sualtı dalışı, ya solunum cihazı ile (tüplü dalış ve yüzeyden sağlanan dalış) ya da nefes tutarak (serbest dalış) sualtına gitme uygulamasıdır.
Derinlik, tüplü dalgıçların veya onları avlayan köpekbalıklarının rolünü üstlenebileceğimiz çok oyunculu bir gizli oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle