Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Depth Türkçe yama

10.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Depth, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AHCU.

Oyun için türkçe yama metni Depth (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: AHCU
Oyun açıklaması:
Derinlik, tüplü dalgıçların veya onları avlayan köpekbalıklarının rolünü üstlenebileceğimiz çok oyunculu bir gizli oyundur. Bazıları daha önce Killing Floorun ilk versiyonunda çalışmış olan bir grup deneyimli mod yapımcısı tarafından kurulmuş bir stüdyo olan Digital Confectionersdan ilk ticari çıkış.

İndirme sayısı:
9052
Yayın yılı:
2014





Depth oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Depth dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Depth klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Depth ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Depth oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Depth içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Derinlik Avcısında oyuncu, batık batıklar, nadir balık türleri ve diğer birçok su altı hazinesini aramak için okyanus tabanında yüzen bir dalgıç rolünü üstlenir.
Danganronpa V3: PC, PS4 ve PSV için Killing Harmony, görsel roman serisinin üçüncü bölümüdür.
Bir dizi işbirlikçi FPS olan Killing Floorun başarısı, Tripwire Interactive stüdyosunu sanal gerçeklik pazarında ellerini denemeye teşvik etti ve Haziran 2016da PC Windows ve Oculus Riftte Killing
The Siege and the Sandfox, klasik iki boyutlu metroidvanianın gizli bir oyunla birleşimidir.
Bohemian Killing for PC, mahkeme salonu draması şeklinde yenilikçi bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle