Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NeuroVoider Türkçe yama

22.11.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz NeuroVoider. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni NeuroVoider (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
NeuroVoider, RPG öğelerine sahip retro tarzı roguelike bir ikiz çubuk nişancı oyunudur. Başlık Flying Oak Games tarafından geliştirildi ve Plug In Digital tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
8597
Yayın yılı:
2016





NeuroVoider oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NeuroVoider dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NeuroVoider klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NeuroVoider ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NeuroVoider oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NeuroVoider içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ScourgeBringer, Dead Cells ve Celeste gibi ödüllü oyunlardan ilham alan, rogue benzeri unsurlara sahip klasik iki boyutlu bir platform oyunudur.
NARCOTERROR, 80lerin filmlerinin ve oyunlarının çekiciliğini ve atmosferini yüksek çözünürlüklü görseller, yeni nesil oynanış ve ezici yıkıcı kaos ile birleştiren vahşi, ikincil adaletli bir ikiz
Tesla Gücü: Birleşik Bilim Adamları Ordusu, 2018 Tesla vs Lovecraftın devamı niteliğindedir, açıklanan ikiz çubuk nişancı, portföyü Neon Chrome, Jydge ve Dysmantle gibi oyunları içeren bağımsız
Animal Well, platform oyunu öğelerine sahip retro tarzı bir 2D bulmaca oyunudur.
Dandy Ace, kart oyunu öğelerine sahip bir roguelike. Bağımsız bir Brezilya stüdyosu olan Mad Mimic Interactie tarafından geliştirildi ve NeoWiz Games tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle