Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Project Palianytsia Türkçe yama

04.10.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Project Palianytsia, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DiGERATi.

Oyun için türkçe yama metni Project Palianytsia (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Project Palianytsia, Lovecraftian korku toplantısında geçen bir macera oyunudur. Oyun, Sherlock Holmes serisi sayesinde dünya çapında tanınan ve aynı zamanda The Sinking Cityyi yaratan Ukraynalı stüdyo Frogwares tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8570
Yayın yılı:
2023





Project Palianytsia oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Project Palianytsia dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Project Palianytsia klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Project Palianytsia ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Project Palianytsia oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Project Palianytsia içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Project Copernicus, aynı ortamda geçen Kingdoms of Amalur: Reckoningin yaratıcısı 38 Studios tarafından hazırlanan bir MMORPGdir.
Hatsune Miku: Project Mirai DX, Hatsune Miku serisi: Project DIVAnın Hatsune Miku: Project Mirai 2nin geliştirilmiş bir versiyonudur.
PC ve Wiide yayınlanan Project Runway, ünlü Amerikan realite şovu Project Runwaye dayanmaktadır.
Project Reality 2, Battlefield 2nin en popüler modlarından biri olan Project Realitynin yaratıcısı Black Sand Studios tarafından geliştirilen bir oyundur.
Project Awakening, PlayStation 4 için geliştirilmiş bir aksiyon-RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle