Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shining Soul II Türkçe yama

03.03.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Shining Soul II. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Shining Soul II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: ACME
Oyun açıklaması:
Shining Soul II, çok popüler arcade rol yapma oyununun resmi bir devamı ve aynı zamanda Shining serisinden (XX yüzyılın 90larında başladı) başka bir üründür.

İndirme sayısı:
10824
Yayın yılı:
2004





Shining Soul II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shining Soul II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shining Soul II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shining Soul II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shining Soul II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shining Soul II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shining Soul, 1991 yılında yayınlanan başlıkla başlatılan çok popüler Shining serisinin bir başka temsilcisi.
Klasik Shining Force serisine dayanan bu aksiyon dolu macerada, Shildia kale kentinde geçmişinize dair hiçbir hatıranız olmadan Xion adında genç bir adam olarak uyanıyorsunuz.
Media.Visionın bir jRPGsi olan Shining Resonance, 2014te PlayStation 3te piyasaya sürüldü.
İki dünya süper gücü arasındaki acımasız bir savaş, insanları ve toprağı mahveden canavar ve iblis ordularıyla onlarca yıldır devam ediyor.
18×16 svgPokemon Shining Pearl, 2007de Nintendo DS konsolu için piyasaya sürülen Pokemon Pearl adlı RPGnin tam ölçekli bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle