Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Buffy The Vampire Slayer: Chaos Bleeds Türkçe yama

30.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Buffy The Vampire Slayer: Chaos Bleeds. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: uCF, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Buffy The Vampire Slayer: Chaos Bleeds (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: uCF
Oyun açıklaması:
Buffy the Vampire Slayer: Chaos Bleeds, çevredeki en sıcak TV programlarından birine dayanıyor ve Sunnydalein Cehennem Ağzını çevreleyen tüm heyecanı doğrudan evinize getiriyor.

İndirme sayısı:
9166
Yayın yılı:
2003





Buffy The Vampire Slayer: Chaos Bleeds oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Buffy The Vampire Slayer: Chaos Bleeds dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Buffy The Vampire Slayer: Chaos Bleeds klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Buffy The Vampire Slayer: Chaos Bleeds ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Buffy The Vampire Slayer: Chaos Bleeds oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Buffy The Vampire Slayer: Chaos Bleeds içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gauntlet: Slayer Edition, Gauntlet of 2014ün PCler için geliştirilmiş bir sürümüdür ve PlayStation 4 için piyasaya sürülmüştür.
Bu aksiyon dolu 3D hayatta kalma korku oyunu, Buffyyi bir dizi özel silah, güçlü büyüler ve dövüş sanatları kullanarak vahşi vampirleri ve iblisleri yok ederken görür.
God Slayer, Uzak Doğudan mitler ve efsaneler ile Batı kültürünün unsurlarının iç içe geçtiği fantastik bir dünyada binlerce oyuncunun rekabet edebileceği, aksiyon odaklı bir MMORPGdir.
Buffy the Vampire Slayer: Wrath of the Darkhul King, vampir pogromunu oynadığımız basit bir arcade oyunudur.
Buffy the Vampire Slayer, uluslararası hit televizyon dizisine dayanan bir üçüncü şahıs aksiyon/macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle