Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wlatcy Moch: Magiczni Wojownicy Türkçe yama

17.04.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Wlatcy Moch: Magiczni Wojownicy. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Lz0.

Oyun için türkçe yama metni Wlatcy Moch: Magiczni Wojownicy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: Lz0
Oyun açıklaması:
Magic Warriors, Wlatcy Moch serisinde düzenli olarak görünen bir bilgisayar oyununun adıdır. Çizgi filmin yaratıcısı Bartosz Kedzierski, gerçek oyuncuların cadı Shigella, Pan Czan Dragon ve diğer canavarlara karşı ellerini denemelerinin önünde hiçbir şeyin durmayacağı sonucuna vardı.

İndirme sayısı:
10597
Yayın yılı:
2006





Wlatcy Moch: Magiczni Wojownicy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wlatcy Moch: Magiczni Wojownicy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wlatcy Moch: Magiczni Wojownicy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wlatcy Moch: Magiczni Wojownicy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wlatcy Moch: Magiczni Wojownicy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wlatcy Moch: Magiczni Wojownicy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Wlatcy Moch: Magic Warriors II The Return of Pan Czan Dragon, kült animasyon serilerine atıfta bulunan bir başka Red Dot Games stüdyo oyunudur.
2004te elde taşınabilir Game Boy Advancede piyasaya sürülen Dragon Ball Z: Supersonic Warriorsın devam oyunu.
LowRider Extreme, öncelikle Wlatcy Moch serisinin motiflerine dayanan bir dizi arcade oyunundan bilinen Red Dot Games geliştirme ekibinin araba oyunları türüyle yüzleşmek için ilk girişimidir.
Wlatcy Moch: Sniezna rozwalka, popüler bir animasyon dizisinin lisansına dayanan Red Dot Game stüdyosundan geliştiriciler tarafından geliştirilen (Magic Warriors Return of Pan Czan Dragon, Battle
Dragon Ball Z: Supersonic Warriors, popüler animasyon serisinin kahramanlarıyla yapılan bir mücadeledir.
Yorumlar
Yorum ekle