Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

LowRider Extreme Türkçe yama

04.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz LowRider Extreme! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni LowRider Extreme (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: BetaMaster
Oyun açıklaması:
LowRider Extreme, öncelikle Wlatcy Moch serisinin motiflerine dayanan bir dizi arcade oyunundan bilinen Red Dot Games geliştirme ekibinin araba oyunları türüyle yüzleşmek için ilk girişimidir.

İndirme sayısı:
8241
Yayın yılı:
2010





LowRider Extreme oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) LowRider Extreme dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales LowRider Extreme klasörüne koyun.

3. Türkçe yama LowRider Extreme ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


LowRider Extreme oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve LowRider Extreme içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS2 ve Wiide yayınlanan Earache Extreme Metal Racing, Data Design Interactive tarafından geliştirilen ve Metro 3D tarafından yayınlanan bir araba yarışıdır.
Initial D: Extreme Stage, Shuichi Shigenonun mangasına dayanan araba yarışlarının bir sonraki bölümüdür.
Adam Rylandın "Extreme Warfare" serisinin resmi olmayan devamı. "Total Extreme Warfare 2004", halk arasında güreş olarak bilinen serbest stil stokları konusuyla ilgili ilk profesyonel yöneticidir.
Space Invaders Extreme 2, Taitonun geçen yüzyılın 80lerinden kalma klasik hitinin bir başka modifikasyonudur.
Pro Riders Snowboard: Extreme Edition, beyaz deliliğin hayranlarına adanmış arcade spor oyununun genişletilmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle