Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Frantix Türkçe yama

26.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Frantix. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: AkEd, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Frantix (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
FRANTIX, PSP sistemi için karakter tabanlı ilk 3D bulmaca çözme maceralarından biridir. Killer Game tarafından geliştirilen FRANTIX, çılgın bulmaca çözme eylemi, güzel 3D grafikler, oyuncuların eğlenmesi için 150den fazla zorlu seviye, güç toplamaları ve çeşitli canavarlar ve benzersiz engeller sunar.

İndirme sayısı:
10383
Yayın yılı:
2005





Frantix oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Frantix dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Frantix klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Frantix ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Frantix oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Frantix içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Lemmings, Sad Puppy ekibi tarafından Sony Interactive Entertainment ile işbirliği içinde geliştirilen bir bulmaca oyunudur.
Unmechanical, zorlu bulmaca çözme, çekici keşif ve sürükleyici bir atmosferi birleştiren ödüllü bir 2.
Meteo adlı şeytani bir gezegen, galaksiye dünyanın sonu göktaşlarından oluşan fırtınalar gönderiyor ve onları yalnızca bulmaca becerileriniz durdurabilir.
The Sojourn, bağımsız stüdyo Shifting Tides tarafından geliştirilen bir bulmaca oyunudur.
Humans, eğlenceli, aksiyon dolu, düşündürücü bir arcade puzzle oyunu yaratmak için bir araya gelen stratejik bulmaca temelli unsurlarla klasik eski tarz oyunları birleştiren ilginç, komik bir bulmaca
Yorumlar
Yorum ekle