Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Emperor: Rise of The Middle Kingdom Türkçe yama

14.08.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Emperor: Rise of The Middle Kingdom! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Emperor: Rise of The Middle Kingdom (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: Autopsy_Guy
Oyun açıklaması:
Emperor: The Rise of the Middle Kingdom, antik Çinde siyaset, ticaret ve şehir tasarımı hakkında bir oyundur. Emperorda oyuncular 3000 yıllık Çin tarihi boyunca ilerler, her Çin hanedanı büyürken ve küçülürken sürekli değişen ekonomik, askeri ve diplomatik zorluklarla karşı karşıya kalır.

İndirme sayısı:
10728
Yayın yılı:
2002





Emperor: Rise of The Middle Kingdom oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Emperor: Rise of The Middle Kingdom dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Emperor: Rise of The Middle Kingdom klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Emperor: Rise of The Middle Kingdom ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Emperor: Rise of The Middle Kingdom oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Emperor: Rise of The Middle Kingdom içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İmparator Genişletme paketi, oyuncuyu soğuk Britanniadan Germanianın vahşi ormanları ve Kleopatranın Mısırındaki bereketli Nil Deltasına kadar antik tarih boyunca bir yolculuğa çıkarıyor.
Emperor: Battle for Dune, Westwoodun Frank Herbertin “Dune” adlı kitabına dayanan üçüncü RTS oyunudur.
Yüzüklerin Efendisi: Orta Dünya Savaşı II – PC için Cadı Kralın Yükselişi, Yüzüklerin Efendisi: Orta Dünya Savaşı II için resmi bir genişlemedir.
RYL: Path of the Emperor, size hem tamamen etkileşimli hem de sürükleyici bir çevrimiçi Sanal gerçeklik atmosferi sunan birkaç MMORPGden biridir.
Kötülüğün Kadim Güçleriyle Savaş! Rob Cohenin The Mummy™: Tomb of the Dragon Emperor filminde yer alan efsanevi dünyada geçen aksiyon dolu bir maceraya atılın.
Yorumlar
Yorum ekle