Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II – The Rise of the Witch-King Türkçe yama

14.02.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II – The Rise of the Witch-King, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II – The Rise of the Witch-King (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: Razor1911
Oyun açıklaması:
Yüzüklerin Efendisi: Orta Dünya Savaşı II – PC için Cadı Kralın Yükselişi, Yüzüklerin Efendisi: Orta Dünya Savaşı II için resmi bir genişlemedir.

İndirme sayısı:
10210
Yayın yılı:
2006





The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II – The Rise of the Witch-King oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II – The Rise of the Witch-King dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II – The Rise of the Witch-King klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II – The Rise of the Witch-King ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II – The Rise of the Witch-King oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II – The Rise of the Witch-King içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Middle-earth: Shadow of Mordor PC, PS4 vb. için Lord of the Rings dünyasında geçen bir aksiyon oyunudur.
Middle-earth: Shadow of Mordor – PC, PS4 vb. için The Bright Lord, beğenilen aksiyon oyunu Middle-earth: Shadow of Mordorun ikinci büyük DLCsidir.
AND ve iOS platformlarında yayınlanan The Lord of the Rings: Legends of Middle-Earth, Peter Jacksonın Yüzüklerin Efendisi film üçlemesinin popülerlik dalgasında yaratılan bir başka oyundur.
Yüzüklerin Efendisi: Gollum, Yüzüklerin Efendisi evreninde geçen bir aksiyon macera oyunudur.
AND iOSta yayınlanan Hobbit: Battle of the Five Armies Middle-Earth için Savaş, Peter Jacksonın Hobbit: Beş Ordunun Savaşı filminin galasına eşlik eden bir hacknslash oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle