Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Albion Türkçe yama

05.03.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Albion. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Albion (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: NAPALM
Oyun açıklaması:
Albion, popüler Settlers serisinin yaratıcıları Blue Byte tarafından geliştirilen fütüristik bir cRPGdir. Aksiyon 2227de Toronto uzay gemisinde başlıyor.

İndirme sayısı:
9526
Yayın yılı:
1996





Albion oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Albion dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Albion klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Albion ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Albion oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Albion içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Açıklanamayan. Keşfedilmemiş. Beklenmeyen. Albion, Hibernia ve Midgard arasındaki savaş şiddetlenirken, Dünyanın derinliklerinde yeni bir tehdit büyüyor.
Anno 1800, Ubisoftun yan kuruluşu olan Blue Byte Software tarafından geliştirilen popüler ekonomi stratejisi serisinin bir başka bölümüdür.
Albion Arena, çevrimiçi bir macera oyunudur. Oyuncu, Albion dünyasında dolaşırken diğer karakterlerle düellolara liderlik eden, onları çalabilen ve ayrıca piyasada ticaret yapabilen bir şövalye
Fable, efsanevi kahramanların ve büyülü yaratıkların birbirleriyle mükemmel bir uyum içinde yaşadığı Albion adlı bir fantezi ülkesinde geçen bir dizi RPGnin yeniden başlatılmasıdır.
Albion Online, mikro dönüşümler içeren, oynaması ücretsiz bir MMORPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle