Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Arena Albionu Türkçe yama

21.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Arena Albionu. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Cerberus, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Arena Albionu (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
Albion Arena, çevrimiçi bir macera oyunudur. Oyuncu, Albion dünyasında dolaşırken diğer karakterlerle düellolara liderlik eden, onları çalabilen ve ayrıca piyasada ticaret yapabilen bir şövalye rolünü oynuyor.

İndirme sayısı:
9166
Yayın yılı:
2003





Arena Albionu oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Arena Albionu dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Arena Albionu klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Arena Albionu ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Arena Albionu oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Arena Albionu içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Marvel End Time Arena, türdeki diğer oyunlardan güçlü bir şekilde ilham alan çevrimiçi bir MOBA oyunudur.
Total War: Arena, RTS (Gerçek Zamanlı strateji) ve MOBA (Çok Oyunculu Çevrimiçi Savaş Arenası) türlerinin unsurlarını birleştiren çevrimiçi bir strateji oyunudur.
Shadow Arena, bir Battle Royale oyunu ve Black Desert Onlineın yan ürünü.
Quake III: Team Arena, Quake III: Arenanın resmi genişleme paketidir.
Arena of Fate, sezgisel, hızlı oynanışa ve düzinelerce ikonik kahramana sahip, kolayca erişilebilen bir arena savaş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle