Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Victorious: Time to Shine Türkçe yama

13.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Victorious: Time to Shine, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir NOP.

Oyun için türkçe yama metni Victorious: Time to Shine (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: NOP
Oyun açıklaması:
Gösteriden öğeler toplarken ve Hollywood Artsın bir üyesi olarak yeteneklerinizi geliştirirken Tori Vega ve arkadaşlarınızla birlikte parlama zamanı!

İndirme sayısı:
9073
Yayın yılı:
2011





Victorious: Time to Shine oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Victorious: Time to Shine dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Victorious: Time to Shine klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Victorious: Time to Shine ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Victorious: Time to Shine oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Victorious: Time to Shine içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Growlanser: Wayfarer of Time, ilk olarak 2003 yılında PlayStation 2de piyasaya sürülen RPG Growlanser IV: Wayfarer of the Time için geliştirilmiş ve geliştirilmiş bir bağlantı noktasıdır.
Time and Eternity (org. Tokyo to Towa), bu türün en karakteristik özelliklerini birleştiren geleneksel bir jRPG oyunudur.
Gerçekçi boks aksiyonu ve sezgisel kontrollere sahip bir boks oyunu olan Victorious Boxers: Revolution, oyunculara otantik, gerçek hayattan bir boks deneyimi sunmak için Wii Remote ve Nunchukun
Eski bir mucit ve zaman içinde şaşırtıcı bir maceraya çıkan bir salyangoz.
Time of Defiance, paramparça bir dünyanın devasa manzarasında geçen, yalnızca çevrimiçi, çok oyunculu, gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle