Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Love n War: Warlord by Chance Türkçe yama

10.10.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Love n War: Warlord by Chance! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir GradenT.

Oyun için türkçe yama metni Love n War: Warlord by Chance (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: GradenT
Oyun açıklaması:
Love n War: Warlord by Chance, yetişkin izleyicilere yönelik strateji unsurlarına sahip bir RPGdir. Oyun Reborn Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10613
Yayın yılı:
2021





Love n War: Warlord by Chance oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Love n War: Warlord by Chance dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Love n War: Warlord by Chance klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Love n War: Warlord by Chance ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Love n War: Warlord by Chance oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Love n War: Warlord by Chance içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Savaş başlasın! Feodal Japonya, Shogun: Total War (STW) için resmi genişleme paketinde istilacı Moğol ordularının saldırısı altında.
Human Head, Epic Gamesin Unreal Tournament motorunu lisansladı ve bir iskelet animasyon sistemi, yeni bir parçacık efektleri sistemi ve gelişmiş bir gölgeleme sistemi dahil olmak üzere birkaç
NDS ve 3DSde yayınlanan Cloudy with a Chance of Meatballs 2, animasyon filmlere (Rio!
Cloudy with a Chance of Meatballs, aynı isimli filme dayanan bir oyundur.
GİRİŞ Isotx, Inc.in ilk ticari oyunu Iron Grip: Warlordda bir ordunun memleketinizin kontrolünü ele geçirmesini durdurmak için silahlarınızı alın ve savaş alanına gidin.
Yorumlar
Yorum ekle