Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rune: Viking Warlord Türkçe yama

22.03.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Rune: Viking Warlord. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Rune: Viking Warlord (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: Anthrox
Oyun açıklaması:
Human Head, Epic Gamesin Unreal Tournament motorunu lisansladı ve bir iskelet animasyon sistemi, yeni bir parçacık efektleri sistemi ve gelişmiş bir gölgeleme sistemi dahil olmak üzere birkaç geliştirme yaptı.

İndirme sayısı:
8612
Yayın yılı:
2001





Rune: Viking Warlord oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rune: Viking Warlord dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rune: Viking Warlord klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rune: Viking Warlord ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rune: Viking Warlord oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rune: Viking Warlord içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Savaş başlasın! Feodal Japonya, Shogun: Total War (STW) için resmi genişleme paketinde istilacı Moğol ordularının saldırısı altında.
Rune Factory 3 Special, Rune Factory 3: 2009da yayınlanan bir fantezi Harvest Moonun yeni içerik versiyonu ile yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş bir yeniden düzenlidir.
Rune for PC, İskandinav mitolojisine dayanan bir aksiyon-macera oyunudur.
Rune Factory: Tides of Destiny olarak bilinen Rune Factory: Oceans in Japan, Neverland Co.
GİRİŞ Isotx, Inc.in ilk ticari oyunu Iron Grip: Warlordda bir ordunun memleketinizin kontrolünü ele geçirmesini durdurmak için silahlarınızı alın ve savaş alanına gidin.
Yorumlar
Yorum ekle