Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Final Fantasy IV Advance Türkçe yama

24.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Final Fantasy IV Advance. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama Dual Crew.

Oyun için türkçe yama metni Final Fantasy IV Advance (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: Dual Crew
Oyun açıklaması:
Efsanevi Final Fantasy serisinin hayranları sevinebilir. Çılgınca popüler olan serinin dördüncü bölümü Nintendo tarafından yayınlanacak ve 12 Aralıkta piyasaya sürülecek.

İndirme sayısı:
8210
Yayın yılı:
2005





Final Fantasy IV Advance oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Final Fantasy IV Advance dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Final Fantasy IV Advance klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Final Fantasy IV Advance ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Final Fantasy IV Advance oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Final Fantasy IV Advance içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
FINAL FANTASY VIInin nihai gizemi sonunda burada ortaya çıkacak. FINAL FANTASY VII DERLEMEnin dördüncü bölümü PSP™de patlıyor!
Final Fantasy Dimensions II, Final Fantasy serisinin çok beğenilen yan ürününün devamı niteliğindedir.
Final Fantasy V Advance, çok yakında avuçiçi oyunculara sunulacak. Ancak bu, basit bir limandan daha fazlasıdır;
Final Fantasy XIV: Shadowbringers, Square Enix tarafından yaratılan ve piyasaya sürülen Final Fantasy XIV: A Realm Rebornun üçüncü büyük genişleme paketidir.
Final Fantasy Dimensions, Matrix Software tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan ikonik jRPG serisinin mobil bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle