Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Assault Armies Türkçe yama

25.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Assault Armies. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir h4x0r.

Oyun için türkçe yama metni Assault Armies (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: h4x0r
Oyun açıklaması:
Herkese göre olmayan bir oyun! A-men, belirli bir tür eski okul, iklimde düzenlenen bir platform mantık oyunudur. Başlık, bir seviyeyi geçmenin en iyi yolunu bulmak için uzun saatler harcamaktan ve grafik becerilerini sergilemekten daha fazlası olan yapımları sevgiyle hatırlamaktan hoşlanan oyuncular için yapılmıştır.

İndirme sayısı:
10471
Yayın yılı:
2012





Assault Armies oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Assault Armies dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Assault Armies klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Assault Armies ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Assault Armies oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Assault Armies içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ölümcül Nanostray virüsünün nano kozmosta yayılmasını durdurun.
8-bit Armies, PCde yayınlanan gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Dune II ve Command & Conquer serisi gibi tür klasiklerinin mekaniğini, 8 bit bilgisayarların çağına atıfta bulunan renkli, voksel
Bilim kurgu sahnesinde oynanan birlik gruplarına komuta etme modeline dayanan taktik strateji.
Orta Dünyada büyük bir kargaşa zamanı. Uzun zamandır eski meseleler konusunda anlaşmazlık yaşayan Elfler ve Cüceler şimdi savaşın eşiğinde.
AND iOSta yayınlanan Hobbit: Battle of the Five Armies Middle-Earth için Savaş, Peter Jacksonın Hobbit: Beş Ordunun Savaşı filminin galasına eşlik eden bir hacknslash oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle