Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Armies of Armageddon: WDK 2K Türkçe yama

06.08.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Armies of Armageddon: WDK 2K, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Armies of Armageddon: WDK 2K (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: DBH
Oyun açıklaması:
Bilim kurgu sahnesinde oynanan birlik gruplarına komuta etme modeline dayanan taktik strateji. Oyun, oyunun kurallarını, istatistiklerini, seslerini ve grafiklerini tamamen değiştirmenize izin vererek herhangi bir hayali savaş alanını simüle etmenize olanak tanır.

İndirme sayısı:
10715
Yayın yılı:
2000





Armies of Armageddon: WDK 2K oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Armies of Armageddon: WDK 2K dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Armies of Armageddon: WDK 2K klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Armies of Armageddon: WDK 2K ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Armies of Armageddon: WDK 2K oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Armies of Armageddon: WDK 2K içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Worms: Armageddon, tamamen yeni unsurlarla zenginleştirilmiş orijinal Wormstur.
8-bit Armies, PCde yayınlanan gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Dune II ve Command & Conquer serisi gibi tür klasiklerinin mekaniğini, 8 bit bilgisayarların çağına atıfta bulunan renkli, voksel
Warhammer 40,000: PC ve iOS için Armageddon, popüler masa üstü savaş oyununun evreninde geçen sıra tabanlı savaş stratejisi yapımıdır.
Orta Dünyada büyük bir kargaşa zamanı. Uzun zamandır eski meseleler konusunda anlaşmazlık yaşayan Elfler ve Cüceler şimdi savaşın eşiğinde.
AND iOSta yayınlanan Hobbit: Battle of the Five Armies Middle-Earth için Savaş, Peter Jacksonın Hobbit: Beş Ordunun Savaşı filminin galasına eşlik eden bir hacknslash oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle