Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

PlanetSide Türkçe yama

07.02.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, PlanetSide, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir SlipStream, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni PlanetSide (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: SlipStream
Oyun açıklaması:
Devasa çok oyunculu oyun, binlerce oyuncunun gezegen ölçeğinde savaştığı PlanetSide®da yeni bir yüze bürünüyor. Yeni tasarlanmış bir 3D motor, PlanetSideın on kıtada birinci şahıs oyuncudan oyuncuya savaşını ve araç savaşını yönetiyor.

İndirme sayısı:
8809
Yayın yılı:
2003





PlanetSide oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) PlanetSide dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales PlanetSide klasörüne koyun.

3. Türkçe yama PlanetSide ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


PlanetSide oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve PlanetSide içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Chromehounds, ilk kez Xbox 360a yoğun çok oyunculu HOUND savaşını getiriyor.
Endless Ages, yaratıcıları Avari ekibi tarafından "ilk MMORTFPSRPG (Devasa Çok Oyunculu Gerçek Zamanlı Birinci Şahıs Nişancı Rol Oynama Oyunu)" olarak nitelendirilen, internette binlerce oyuncunun
Ad Infinitum, Berlin merkezli Hekate stüdyosunun ilk oyunudur. Bu, travma geçirmiş bir Alman askerinin bakış açısıyla bize Birinci Dünya Savaşını gösteren birinci şahıs, psikolojik bir korku oyunudur.
Auraxis™ kıtalarının altında eski bir uzaylı teknolojisinin sırları yatar.
X Motor Racing, yeni nesil fizik modeline sahip bir otomatik simülatördür.
Yorumlar
Yorum ekle