Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hired Team: Trial Türkçe yama

01.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Hired Team: Trial. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hired Team: Trial (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: rex922
Oyun açıklaması:
21. yüzyılın başında işe alınan teknolojik devrim ve ilerleme, küresel kentleşmeye yol açmıştır. Devasa ve atık Megakentler artık karmaşık altyapılarıyla gezegen yüzeyini dolduruyor.

İndirme sayısı:
9094
Yayın yılı:
2001





Hired Team: Trial oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hired Team: Trial dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hired Team: Trial klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hired Team: Trial ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hired Team: Trial oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hired Team: Trial içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Urban Trial Playground, oyuncunun bir deneme motosikletini kontrol ettiği bir yarış ve platform oyununun bir karışımıdır.
Trial by Fire, 1989 Quest for Glory macerasının doğrudan devamıdır.
Urban Trial Freestyle 2, yayıncısı Tate Multimedia olan Teyon Games tarafından geliştirilen, sıcak bir şekilde karşılanan bir arcade oyununun devamıdır.
Hired Guns, Luytene gönderilen bir paralı asker ekibinin kontrolünü elinize almanızı sağlayan aksiyon dolu bir RPG oyunudur.
Karanlık Kıta, zalim ve yozlaşmışlar için bir oyun alanı, her birinin kendi gündemi… Arkadaşlarınızı akıllıca seçin, acımasız bir paralı asker ordusu satın alın ve Afrika kırsalında kargaşayı serbest
Yorumlar
Yorum ekle