Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hired Guns: The Jagged Edge Türkçe yama

02.06.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Hired Guns: The Jagged Edge. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir CORE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Hired Guns: The Jagged Edge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: CORE
Oyun açıklaması:
Karanlık Kıta, zalim ve yozlaşmışlar için bir oyun alanı, her birinin kendi gündemi… Arkadaşlarınızı akıllıca seçin, acımasız bir paralı asker ordusu satın alın ve Afrika kırsalında kargaşayı serbest bırakın.

İndirme sayısı:
10767
Yayın yılı:
2007





Hired Guns: The Jagged Edge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hired Guns: The Jagged Edge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hired Guns: The Jagged Edge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hired Guns: The Jagged Edge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hired Guns: The Jagged Edge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hired Guns: The Jagged Edge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
21. yüzyılın başında işe alınan teknolojik devrim ve ilerleme, küresel kentleşmeye yol açmıştır.
Hired Guns, Luytene gönderilen bir paralı asker ekibinin kontrolünü elinize almanızı sağlayan aksiyon dolu bir RPG oyunudur.
Jagged Alliance Onlineda çetin ceviz bir paralı asker şirketi yönetiyor ve mürettebatınızı dünyanın dört bir yanındaki tehlikeli sözleşmelerle savaşın hararetine götürüyorsunuz - canlı ve çevrimiçi!
Jagged Alliance 3, paralı asker şubesinin faaliyetleri hakkında sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Brigade E5: New Jagged Union, oyuncuları küçük tropik Palinero ülkesinde iç savaşın eşiğine getiren taktiksel bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle