Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ar Nosurge Plus Türkçe yama

17.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Ar Nosurge Plus. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ENGiNE.

Oyun için türkçe yama metni Ar Nosurge Plus (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
Ar nosurge: Ode to an Unborn Star, müzik ve şarkının sihir yaratabileceği bir dünyada geçen bir Fantezi, Bilimkurgu, 7 Boyut RPGsidir. Gezegenini kaybeden ve 2000 yıldır yeni bir ev arayışında uzayın kenarında dolaşan bir uygarlığın etkileyici hikayesini anlatıyor.

İndirme sayısı:
8735
Yayın yılı:
2014





Ar Nosurge Plus oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ar Nosurge Plus dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ar Nosurge Plus klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ar Nosurge Plus ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ar Nosurge Plus oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ar Nosurge Plus içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PSV ve PS4 için Cosmic Star Heroine, birçok niş oyunun yaratıcısı olan Zeboyd Games tarafından geliştirilen bir bilimkurgu RPGsidir.
Walt Disney Animation Studiosun en yeni bilgisayar animasyon filmi Bolt, yanlışlıkla Hollywooddan New Yorka gönderilen bir köpek TV yıldızının hikayesini anlatıyor.
Last Inua, buzlu Kuzeyde geçen bir arcade macera oyunudur. Bize ölümcül bir iblis olan Tonrarla savaşan bir baba ve oğlunun hikayesini anlatıyor.
Surge Concerto: Ciel no Surge, Ionsol adında gizemli bir kızın anılarını ve anılarını adım adım kurtarmaya yardım ettiğimiz üç boyutlu bir macera oyunudur.
Kingdom Quest, kötü Lord Osricin beklenmedik bir saldırısının ardından güzel yemekleri, el yapımı ürünleri ve etkileyici pazarlarıyla ünlü, barışçıl bir Krallığın kargaşaya sürüklenme hikayesini
Yorumlar
Yorum ekle