Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Heroes of Newerth Türkçe yama

15.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Heroes of Newerth. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir MTCT.

Oyun için türkçe yama metni Heroes of Newerth (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: MTCT
Oyun açıklaması:
Savage döngüsünden sorumlu geliştirici olan S2 Gamesin Heroes of Newerth ağ üretimi. Oyun, ünlü Warcraft III Defence of the Ancient tarafından tanıtılan popüler kule savunma modunun bir uzantısıdır.

İndirme sayısı:
10280
Yayın yılı:
2010





Heroes of Newerth oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Heroes of Newerth dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Heroes of Newerth klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Heroes of Newerth ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Heroes of Newerth oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Heroes of Newerth içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
"Company of Heroes 2", 2. Dünya Savaşı sırasında geçen RTS serisinin ikinci bölümüdür.
Pirates of the Savage Sea, 2011de piyasaya sürülen sıra tabanlı strateji oyunu Might & Magic: Heroes VInın ilk DLC genişlemesidir.
SAVAGE: The Battle for Newerth Komutan olmayı seçin ve kaleyi yöneten derinlemesine bir RTS oynayacak ya da bir savaşçı olmayı seçecek ve yoğun bir birinci şahıs dövüş oyunu oynayacaksınız.
Class of Heroes 2G, PlayStation Portableda büyük bir başarı elde eden Class of Heroes II için genişletilmiş bir bağlantı noktasıdır.
Vorp, League of Legends, Heroes of Newerth ve tabii ki orijinal DotA gibi klasik DotA oyunlarından ilham alan, takım tabanlı çok oyunculu bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle