Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Class of Heroes 2G Türkçe yama

19.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Class of Heroes 2G. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ASSiGN.

Oyun için türkçe yama metni Class of Heroes 2G (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: ASSiGN
Oyun açıklaması:
Class of Heroes 2G, PlayStation Portableda büyük bir başarı elde eden Class of Heroes II için genişletilmiş bir bağlantı noktasıdır. Serinin yazarları, Japon ZeroDiv stüdyosu, oyunun yaratılmasını izledi.

İndirme sayısı:
8563
Yayın yılı:
2010





Class of Heroes 2G oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Class of Heroes 2G dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Class of Heroes 2G klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Class of Heroes 2G ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Class of Heroes 2G oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Class of Heroes 2G içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Legend of Heroes: Trails in the Sky PC, PSP vb. için 3rd, Nihon Falcom tarafından geliştirilen Japon RPG serisinin bir başka bölümüdür.
"Company of Heroes 2", 2. Dünya Savaşı sırasında geçen RTS serisinin ikinci bölümüdür.
Heroes of Might & Magic Online, Heroes of Might & Magic serisinin bir MMO uyarlamasıdır.
1993ten Gunstar Heroes büyük bir hit olduğunu kanıtladı, bu da 2005te Mega Drive için Gunstar Super Heroes adlı bir devam filminin ve dört yıl sonra Xbox 360 ve PlayStation 3 için bir bağlantı
Heroes of Might & Magic III: Gold Edition, temel oyun Heroes of Might & Magic III: The Restoration of Erathia ve buna Heroes of Might & Magic III: Armageddons Blade ve Heroes of Might & Magic IIIten
Yorumlar
Yorum ekle