Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Falklands War: 1982 Türkçe yama

28.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Falklands War: 1982, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Falklands War: 1982 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
Güney Atlantikte Arjantin kıyılarından üç yüz mil uzakta, iki ana adadan (Doğu ve Batı Falkland) ve yaklaşık iki yüz küçük adadan oluşan Falkland Adaları yatıyordu.

İndirme sayısı:
8961
Yayın yılı:
2005





The Falklands War: 1982 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Falklands War: 1982 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Falklands War: 1982 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Falklands War: 1982 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Falklands War: 1982 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Falklands War: 1982 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stasis, Güney Afrikadan küçük bir ekip tarafından geliştirilen izometrik bir macera karanlık bilim kurgu oyunudur.
Bir Falklands/Malvinas projesi olan Jet Thunder, eğlence pazarına yönelik, şirketin teknolojisini tüm dallarında sergileyen, tek bir ürüne tamamen entegre olan yenilikçi bir uçuş simülatörüdür: SRTM
WWW, AND ve iOSta bulunan Granblue Fantasy, oyuncuların gökyüzünde yüzen yüzlerce adadan oluşan bir fantezi dünyasında seyahat ettiği son derece popüler bir mobil RPGdir.
Efsanevi Ultima serisinin ikinci bölümü, cRPG türünün artan popülaritesi nedeniyle geliştirildi.
1982 tarihli Haunted House, birçok kişi tarafından hayatta kalma korku türüne ait ilk yapımlardan biri olarak kabul edilir.
Yorumlar
Yorum ekle