Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Under Defeat HD Türkçe yama

30.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Under Defeat HD. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir iOTA, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Under Defeat HD (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: iOTA
Oyun açıklaması:
Under Defeat HD, 2006da Dreamcastte yayınlanan Under Defeatın yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş bir versiyonudur. Bu shootem up oyunu, Sega konsolundaki son oyunlardan biri olarak resmi olarak piyasaya sürülmesine rağmen oyuncular arasında çok popülerdi.

İndirme sayısı:
10146
Yayın yılı:
2012





Under Defeat HD oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Under Defeat HD dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Under Defeat HD klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Under Defeat HD ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Under Defeat HD oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Under Defeat HD içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Day of Defeat (diğer adıyla DoD), Half-Life ve Counter-Strikeın yapımcıları Valvenin en yeni çevrimiçi aksiyon deneyimidir.
Day of Defeat (diğer adıyla DoD), Half-Life ve Counter-Strikeın yapımcıları Valvenin en yeni çevrimiçi aksiyon deneyimidir.
GrimGrimoire OnceMore, 2007de GrimGrimoire adı altında piyasaya sürülen RTSnin yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş versiyonudur.
PS4 ve PCde yayınlanan The Game Paradise: CruisinMix, 1995te arcadede yayınlanan ve iki yıl sonra Sega Saturn konsolunda da yayınlanan The Game Paradise (Game Tengoku olarak da bilinir) adlı başka
Trackmania Nations Remake, ilk olarak 2006da piyasaya sürülen popüler Trackmania spin-off serisinin yeni bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle