Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Day of Defeat Türkçe yama

12.10.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Day of Defeat! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama QUARTEX sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Day of Defeat (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: QUARTEX
Oyun açıklaması:
Day of Defeat (diğer adıyla DoD), Half-Life ve Counter-Strikeın yapımcıları Valvenin en yeni çevrimiçi aksiyon deneyimidir. İkinci Dünya Savaşının Avrupa Operasyon Tiyatrosunun kalbinde yer alan oyuncular, savaşta yerleşik elit bir askeri manganın saflarına katılırlar.

İndirme sayısı:
8123
Yayın yılı:
2003





Day of Defeat oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Day of Defeat dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Day of Defeat klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Day of Defeat ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Day of Defeat oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Day of Defeat içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Half-Life birinci şahıs nişancı olarak kabul edilmesine rağmen, türün olağandışı bir temsilcisidir.
1998deki mükemmel FPSnin devamı. Bu yeni oyun, Valve Software şirketi olan ilk Half-Lifeı bize veren ekip tarafından oluşturuldu.
Day of Defeat (diğer adıyla DoD), Half-Life ve Counter-Strikeın yapımcıları Valvenin en yeni çevrimiçi aksiyon deneyimidir.
Counter-Strike: Online, Uzak Doğu pazarları için tasarlanmış popüler FPP çevrimiçi nişancı oyununun bir başka parçasıdır.
Under Defeat HD, 2006da Dreamcastte yayınlanan Under Defeatın yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle