Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pszczolka Maja: Urodzinowa Niespodzianka Türkçe yama

04.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Pszczolka Maja: Urodzinowa Niespodzianka. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: IRAQ ATT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Pszczolka Maja: Urodzinowa Niespodzianka (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
Pszczolka Maja: Birthday Surprise (Pszczolka Maja: Wielka Burzadan sonra) popüler bir animasyon dizisi temelinde oluşturulan ve en genç izleyicilere adanmış başka bir sanal oyundur (yetişkinler de çocuklarıyla birlikte eğlenme olasılığından memnun olmalıdır) .

İndirme sayısı:
9351
Yayın yılı:
2002





Pszczolka Maja: Urodzinowa Niespodzianka oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pszczolka Maja: Urodzinowa Niespodzianka dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pszczolka Maja: Urodzinowa Niespodzianka klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pszczolka Maja: Urodzinowa Niespodzianka ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pszczolka Maja: Urodzinowa Niespodzianka oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pszczolka Maja: Urodzinowa Niespodzianka içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Franklin, hayvan arkadaşlarıyla birlikte dünyaya nasıl uyduğunu ve dünyanın ona nasıl uyduğunu öğrenen genç bir kaplumbağadır.
Niespodzianka z jajka, genç bilgisayar kullanıcılarının dostça bir Papalık büyücüsü ve Teczowa Polankanın diğer sakinleriyle buluştuğu bir başka eğitici oyundur: Tosia faresi, Philipin cücesi ve
Hayvan arkadaşlarınızın doğum günü dileklerini gerçekleştirin!
Winx Club: Bloom Birthday, özellikle küçük kızlar için tasarlanmış bir oyundur.
Güzel Maya arısının 25 yaşın üzerinde olduğuna inanmak zor! İlk olarak Waldemar Bonselsin kitabının sayfalarında yer aldı, ancak birçok ülkede hit olan animasyon dizisinin kahramanı olarak büyük
Yorumlar
Yorum ekle