Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mining Industry Simulator Türkçe yama

19.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Mining Industry Simulator, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama CHAOS! sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Mining Industry Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: CHAOS!
Oyun açıklaması:
Maden Endüstrisi Simülatörü (Maden Endüstrisi Simülatörü), popüler simülatör tipine ait birçok yapımdan biridir. Oyun, Oil Enterprise ve Xtreme Roads USA gibi unvanlarla tanınan Avusturyalı Crafty Studios ekibinin sorumluluğundadır.

İndirme sayısı:
10547
Yayın yılı:
2014





Mining Industry Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mining Industry Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mining Industry Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mining Industry Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mining Industry Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mining Industry Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Artık işletmenizdeki rakiplerinize zor anlar yaşatabilirsiniz! Genç, dinamik bir yönetici olarak rekabeti değerlendirir ve sizi ve şirketinizi zirveye taşıyacak bir strateji oluşturursunuz.
Industry Giant II eklentisi, 1980den 2020ye kadar olan dönemi kapsar. Industry Giant II hayranları, cep telefonları ve bilgisayarlar gibi ürünleri dört gözle bekleyebilir;
Sanayi Kaptanı, kendimizi bir endüstriyel koloninin yöneticisi olarak test edebileceğimiz ekonomik bir stratejik sim oyunudur.
Her zaman para içinde yüzmeyi hayal ettiniz mi? "Industry Empire"da tüm patronların patronu sizsiniz.
Başlangıçta yeterli zamanınız var ve büyük bir sorununuz yok. Dağa doğru ilerleyin, tüneli temizleyin ve dev matkabı konumlandırın.
Yorumlar
Yorum ekle