Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Industry Empire Türkçe yama

08.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Industry Empire, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Industry Empire (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
Her zaman para içinde yüzmeyi hayal ettiniz mi? "Industry Empire"da tüm patronların patronu sizsiniz. Araştırma yapın, hammaddeleri çıkarın, fabrikalarınızda işleyin ve ürünlerinizi dağıtın!

İndirme sayısı:
9987
Yayın yılı:
2014





Industry Empire oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Industry Empire dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Industry Empire klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Industry Empire ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Industry Empire oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Industry Empire içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Artık işletmenizdeki rakiplerinize zor anlar yaşatabilirsiniz! Genç, dinamik bir yönetici olarak rekabeti değerlendirir ve sizi ve şirketinizi zirveye taşıyacak bir strateji oluşturursunuz.
Industry Giant II eklentisi, 1980den 2020ye kadar olan dönemi kapsar. Industry Giant II hayranları, cep telefonları ve bilgisayarlar gibi ürünleri dört gözle bekleyebilir;
Sanayi Kaptanı, kendimizi bir endüstriyel koloninin yöneticisi olarak test edebileceğimiz ekonomik bir stratejik sim oyunudur.
Maden Endüstrisi Simülatörü (Maden Endüstrisi Simülatörü), popüler simülatör tipine ait birçok yapımdan biridir.
İmparatorluk ve Devlet nedir? Empire & State, çok oyunculu çevrimiçi dünyanın yeni bir türüdür.
Yorumlar
Yorum ekle