Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Final Fantasy Tactics Advance Türkçe yama

15.04.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Final Fantasy Tactics Advance. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TRSi, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Final Fantasy Tactics Advance (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: TRSi
Oyun açıklaması:
Dünya çapında RPG ve Game Boy hayranlarının toplu salyalarını neredeyse duyabilirsiniz. İlk Nintendo/Square birleşme oyunu olan Final Fantasy Tactics Advancein yapacak çok şeyi var - ve gerçekten harika!

İndirme sayısı:
9524
Yayın yılı:
2003





Final Fantasy Tactics Advance oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Final Fantasy Tactics Advance dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Final Fantasy Tactics Advance klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Final Fantasy Tactics Advance ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Final Fantasy Tactics Advance oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Final Fantasy Tactics Advance içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Final Fantasy V Advance, çok yakında avuçiçi oyunculara sunulacak. Ancak bu, basit bir limandan daha fazlasıdır;
Efsanevi Final Fantasy serisinin hayranları sevinebilir. Çılgınca popüler olan serinin dördüncü bölümü Nintendo tarafından yayınlanacak ve 12 Aralıkta piyasaya sürülecek.
Final Fantasy XIV: Shadowbringers, Square Enix tarafından yaratılan ve piyasaya sürülen Final Fantasy XIV: A Realm Rebornun üçüncü büyük genişleme paketidir.
Yemin edin ve Ivalice dünyasına çağrılan Lusoya katılın. Eve dönüş yolculuğuna çıkarken onu neyin beklediğini keşfedin.
Yeniden doğmuş ve geliştirilmiş oyun, daha önce hiç görülmemiş sinematik diziler, tamamen yeni bir İngilizce çeviri, 16:9 geniş ekran sunum ve bu klasiği yeni nesil oyunculara yeniden tanıtacak çok
Yorumlar
Yorum ekle