Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Comanche 3 Türkçe yama

08.02.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Comanche 3! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Comanche 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
Comanche 3, amiral gemisi NovaLogic serisinin bir sonraki bölümüdür. Öncekilerde olduğu gibi, dünyanın en gelişmiş savaş makinelerinden biri olan Boeing Sikorsky RAH-66 helikopterinin pilotu oluyoruz.

İndirme sayısı:
9795
Yayın yılı:
1997





Comanche 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Comanche 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Comanche 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Comanche 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Comanche 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Comanche 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Comanche: Maximum Overkill, yüksek maliyetleri nedeniyle hiçbir zaman seri olarak üretilmemiş, dünyanın en modern helikopterlerinden biri olan Boeing/Sikorsky RAH-66 Comanche Amerikan helikopterinin
Comanche, simülasyon oyununun unsurlarına sahip çevrimiçi bir nişancı oyunudur.
Just Sing for XONE ve PS4, Ubisoftun amiral gemisi serilerinden biri olan ve 2009da başlatılan bir dizi dans oyunu olan Just Danceın bir yan ürünü.
Sonic Dash 2: AND ve iOS için Sonic Boom, SEGAnın amiral gemisi karakterlerinden biri olan Sonic adlı sempatik bir kirpi içeren en çok satan sonsuz koşu oyununun devamını getiriyor.
En çok satan Comanche serisi, sizi bir Comanche RAH-66 helikopterinin kontrollerine bırakan bu hızlı aksiyon oyunu ile geri dönüyor.
Yorumlar
Yorum ekle