Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Comanche 4 Türkçe yama

28.02.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Comanche 4. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Comanche 4 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
En çok satan Comanche serisi, sizi bir Comanche RAH-66 helikopterinin kontrollerine bırakan bu hızlı aksiyon oyunu ile geri dönüyor. 6 tek oyunculu kampanyada ve çok oyunculu oyunda, oyun ciddi ateş gücünü zahmetsiz kontroller ve çarpıcı, etkileşimli arazi ile birleştirir.

İndirme sayısı:
8122
Yayın yılı:
2001





Comanche 4 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Comanche 4 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Comanche 4 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Comanche 4 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Comanche 4 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Comanche 4 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Comanche: Maximum Overkill, yüksek maliyetleri nedeniyle hiçbir zaman seri olarak üretilmemiş, dünyanın en modern helikopterlerinden biri olan Boeing/Sikorsky RAH-66 Comanche Amerikan helikopterinin
Comanche, simülasyon oyununun unsurlarına sahip çevrimiçi bir nişancı oyunudur.
Geri geldi!! Xbox LIVEda 1e 100ün 2. Sezonu, popüler TV yarışma programına dayanan bu yenilikçi ve sosyal etkileşimli oyunda sizi izleyiciden oyuncuya dönüştürüyor.
Comanche 3, amiral gemisi NovaLogic serisinin bir sonraki bölümüdür.
Kaos Hükümdarlığı Başladı Tribes® intikamla geri döndü. Nihai yüksekten uçan, çok oyunculu savaş deneyimi, ölümcül yeni silahlar, daha hızlı ve daha çok yönlü uçuş, derinlemesine stratejik takım
Yorumlar
Yorum ekle