Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

War on Folvos Türkçe yama

22.12.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik War on Folvos. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir UnderPL, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni War on Folvos (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: UnderPL
Oyun açıklaması:
War on Folvos, karanlık ve çarpık bir geleceğin ortasında geçen yeni bir sıra tabanlı strateji oyunudur. Canlı bir arka plan hikayesine ayarlanmış birkaç heyecan verici savaşta ordunuzu zafere taşıyın.

İndirme sayısı:
10944
Yayın yılı:
2006





War on Folvos oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) War on Folvos dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales War on Folvos klasörüne koyun.

3. Türkçe yama War on Folvos ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


War on Folvos oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve War on Folvos içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Floor Plan, Adventure Time: Magic Mans Head Gamesin yazarları Turbo Button stüdyosu tarafından oluşturulan orijinal bir bulmaca oyunudur.
Greenville belediye başkanı olun ve şehrinizi taze, gelişen bir eko-topluluğa dönüştürün.
NİHAİ PLATFORMLARARASI ARENA OYUN EYLEMİNE KATILIN! Zorlu taktiksel savaşta sıra dışı şampiyonlardan oluşan bir ekibi zafere taşıyın!
Kısmen klasik Avalon Hill masa oyunu Victory in the Pacificten etkilenen, 1941den 1945e kadar Pasifikteki savaşın sıra tabanlı büyük strateji savaş oyunu.
NBA Ballers: Phenom, heyecan verici bir hikaye modu ve öncekinden daha fazla oyuncu özelleştirme fırsatı sunan, tamamen yeni bir açık dünya ve etkileşimli ortam sunan devrim niteliğinde bir spor
Yorumlar
Yorum ekle