Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Daemonica Türkçe yama

08.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Daemonica. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Daemonica (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: PCSEVEN
Oyun açıklaması:
Daemonica, macera türü hayranlarının beklenmedik dönüşler, inandırıcı karakterlerle kapsamlı diyaloglar, bulmacalar, hem zorunlu hem de isteğe bağlı görevler içeren sürükleyici hikayeyi takdir ettiği her şeyi sunan ilgi çekici bir 3D etkileşimli gizemdir.

İndirme sayısı:
9013
Yayın yılı:
2005





Daemonica oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Daemonica dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Daemonica klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Daemonica ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Daemonica oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Daemonica içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dragon Pals, tarayıcı tabanlı bir macera RPGsidir. İlginç yerler, benzersiz etkinlikler ve ilgi çekici karakterlerle dolu renkli bir dünyaya sahiptir.
Bu başlık, sürükleyici bir etkileşimli hikayeyi yoğun, yüksek adrenalinli aksiyonla harmanlayan benzersiz bir 3D Aksiyon/Korku karışımıdır.
Nancy Drew olarak, bu ilgi çekici 3 boyutlu etkileşimli gizemde uzun zaman önce kötü bir karakterin bıraktığı soğuk izi bulmalısınız.
RYL: Path of the Emperor, size hem tamamen etkileşimli hem de sürükleyici bir çevrimiçi Sanal gerçeklik atmosferi sunan birkaç MMORPGden biridir.
Legends of Daemonica: Farepoynts Purgatory benzersiz özellikler, ayrıntılı karakterler ve 14.
Yorumlar
Yorum ekle