Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Nancy Drew: Ghost Dogs of Moon Lake Türkçe yama

30.03.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Nancy Drew: Ghost Dogs of Moon Lake. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Nancy Drew: Ghost Dogs of Moon Lake (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
Nancy Drew olarak, bu ilgi çekici 3 boyutlu etkileşimli gizemde uzun zaman önce kötü bir karakterin bıraktığı soğuk izi bulmalısınız. Şifreli bulmacaları çözün, gölgeli ormanları, ürkütücü eski evleri araştırın, şüpheli karakterlerle röportaj yapın ve yerel efsanelerin ardındaki gerçeği koklamak ve Moon Lakein Hayalet Köpeklerinin gizemini çözmek için tehlikelerden kaçının.

İndirme sayısı:
8941
Yayın yılı:
2002





Nancy Drew: Ghost Dogs of Moon Lake oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Nancy Drew: Ghost Dogs of Moon Lake dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Nancy Drew: Ghost Dogs of Moon Lake klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Nancy Drew: Ghost Dogs of Moon Lake ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Nancy Drew: Ghost Dogs of Moon Lake oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Nancy Drew: Ghost Dogs of Moon Lake içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bilmeceler ve söylentilerle dolu bir kalenin içindeki gizemli olayları çözerken süper dedektif Nancy Drew® kimliğine bürünün.
Danger on Deception Islandda Nancy Drew olarak Deception Islanddaki bir dizi gizemli olayı araştırıyorsunuz.
The Hardy Boys, sizi Nancy Drew olarak, güzel ve ünlü sosyetik Lori Girardın ev sahipliğinde Batıda bir tren yolculuğuna davet etti.
Nancy Drew: Midnight in Salem, korku oyunu unsurlarına sahip bir dedektif macera oyunudur.
PC için Nancy Drew: Sea of ​​Darkness, 2000den beri Her Interactive tarafından yayınlanan en kapsamlı macera oyunu serilerinden birinin otuz saniyelik bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle