Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bubble Bobble Nostalgie Türkçe yama

27.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Bubble Bobble Nostalgie. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama J@CK@L sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Bubble Bobble Nostalgie (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: J@CK@L
Oyun açıklaması:
Popülerliğini slot makineleri ve konsollar için sayısız versiyona borçlu olan klasik mantık oyununun yeniden yapımı. "Bubble Bobble Nostalgie" bir veya iki oyuncuyu destekler.

İndirme sayısı:
9096
Yayın yılı:
2003





Bubble Bobble Nostalgie oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bubble Bobble Nostalgie dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bubble Bobble Nostalgie klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bubble Bobble Nostalgie ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bubble Bobble Nostalgie oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bubble Bobble Nostalgie içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bubble Witch 2 Saga, 2012den itibaren Bubble Witch Saganın devamı olan bir tarayıcı oyunudur.
ZAMAN ŞAFAKINDA GÜZEL BİR MACERA ATIN… Bunlar iki aç dino-akar ve sıkı bir şekilde baloncuk dövüşü eğlenceleri var… Siz ve brontozor arkadaşlarınız Bub ve Bob, kaşlarınıza kadar baloncuk belası
Hiç kimse Bubble Bobbleın neden bu kadar eğlenceli olduğunu söyleyemedi, ancak sevimli bebek dinozorlar, şeker ve baloncukların karışımı oyuna yeni başlayanlara bir fikir vermeli.
Bubble Bobble Revolution, 1986da Taito şirketleri tarafından piyasaya sürülen klasik Bubble Bobble arcade oyununun bir DS enkarnasyonudur.
Aksiyon oyunu klasiği Bubble Bobble, BUBBLE BOBBLE™ Neoda Xbox LIVE Arcade oyunu olarak geri dönüyor!
Yorumlar
Yorum ekle