Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Cycle Türkçe yama

03.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz The Cycle. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama HERiTAGE.

Oyun için türkçe yama metni The Cycle (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
The Cycle, benzersiz bir bilim kurgu evreninde geçen çevrimiçi bir FPS oyunudur. Oyun, Spec Ops: The Line ve Dreadnought ile tanınan Alman stüdyosu YAGER tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9914
Yayın yılı:
2023





The Cycle oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Cycle dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Cycle klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Cycle ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Cycle oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Cycle içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, XONE ve X360 için Titanfall, orijinal bir bilim kurgu evreninde geçen çevrimiçi bir FPSdir.
Spec Ops: The Line for PC, PS3 ve X360, fütüristik bir simülatör Yager için popüler bir şirket olan Yager Development tarafından oluşturulan dinamik bir TPP aksiyon oyunudur.
Dream Cycle, Cathuria Games stüdyosu tarafından geliştirilen ve Raw Fury tarafından yayınlanan bir aksiyon macera oyunudur.
Max Ammo, bir bilim kurgu evreninde geçen çılgın bir mobil TPP nişancı oyunudur.
PC için Savunma Hattı, 3000AD tarafından yaratılan ve sürdürülen genişletilmiş bir bilim kurgu evreninde yer alan bir MMOFPSdir.
Yorumlar
Yorum ekle