Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fight Knight Türkçe yama

12.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Fight Knight. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama DOC sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Fight Knight (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: DOC
Oyun açıklaması:
PC için Fight Knight, eski tarz zindan paletli RPGlerin unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir aksiyon oyunudur. Fight Knight, Boen Saw tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8365
Yayın yılı:
2021





Fight Knight oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fight Knight dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fight Knight klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fight Knight ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fight Knight oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fight Knight içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND, PC ve iOS için Shadow Fight 3, serinin önceki bölümlerinin ve Vector serisinin yaratıcıları Nekkinin imzasını taşıyan bir dövüş oyunudur.
PC, Switch vb. için piyasaya sürülen Shadow Fight 2, RPG öğelerine sahip basit bir dövüş oyunudur ve Facebooktaki hit oyunun devamı niteliğindedir.
Midnight Fight Express, muhteşem bir dövüş oyunudur. Polonyalı bağımsız geliştirici Jakub Dzwinel tarafından geliştirildi ve Humble Games tarafından yayınlandı.
Knight Squad 2, 2015 yılında piyasaya sürülen atari aksiyon oyunları serisinin ikinci bölümüdür.
Hollow Knight: Silksong, metroidvania alt türüne ait iki boyutlu bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle