Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hollow Knight: Silksong Türkçe yama

18.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Hollow Knight: Silksong. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama BBB sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Hollow Knight: Silksong (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: BBB
Oyun açıklaması:
Hollow Knight: Silksong, metroidvania alt türüne ait iki boyutlu bir platform oyunudur. Oyun, Hollow Knightın devamı niteliğindedir ve her iki oyun da Team Cherry tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9138
Yayın yılı:
2023





Hollow Knight: Silksong oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hollow Knight: Silksong dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hollow Knight: Silksong klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hollow Knight: Silksong ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hollow Knight: Silksong oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hollow Knight: Silksong içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve SWITCH için Hollow Knight, bağımsız stüdyo Team Cherry tarafından geliştirilen ve Kickstarterda kitle fonlaması yapılan bir metroidvania oyunudur.
Sword Art Online: Hollow Fragment, yakın gelecekte geçen bir dizi sanal gerçeklik dünyası olan SAO evreninin karakterlerini ve hikayesini yakalar.
Time Hollow, oyuncunun zamanda yolculuk yapma fırsatıyla karşı karşıya kaldığı yenilikçi bir macera oyunudur.
PC, PS4 vb. için Hollow, örneğin yaratıcıları Polonyalı stüdyo Forever Entertainmentın bir oyunudur.
Hollow 2, 2017de başlayan serinin ikinci bölümü. Klasik bir hayatta kalma korku türündeki selefinin aksine, Hollow 2>/i>, öncelikle hızlı aksiyona odaklanan bir yapım.
Yorumlar
Yorum ekle