Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

LEGO Battles: Ninjago Türkçe yama

09.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız LEGO Battles: Ninjago. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir CFF.

Oyun için türkçe yama metni LEGO Battles: Ninjago (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: CFF
Oyun açıklaması:
Yeni oyunumuz duyuruldu! TT Games, LEGO Group ve WBIEdeki muhteşem insanlarla bir kez daha çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Oyun, LEGO Ninjago adlı yepyeni bir LEGO aksiyon oyuncak serisine dayanmaktadır.

İndirme sayısı:
10755
Yayın yılı:
2011





LEGO Battles: Ninjago oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) LEGO Battles: Ninjago dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales LEGO Battles: Ninjago klasörüne koyun.

3. Türkçe yama LEGO Battles: Ninjago ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


LEGO Battles: Ninjago oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve LEGO Battles: Ninjago içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
LEGO Universe, şu anda LEGO Group tarafından geliştirilmekte olan çok oyunculu bir çevrimiçi oyundur (MMOG).
PC, PS4 vb. için LEGO Ninjago Film Video Oyunu, Travellers Takestan başka bir LEGO oyunudur.
LEGO® Battles, yeni bir tür inşa ve savaş LEGO oyunu sunuyor. Altı farklı hikaye dizisi aracılığıyla, oyuncular kendi LEGO üslerini kuruyor ve 70in üzerinde farklı seviyede mücadele ederken,
Animasyon TV dizisi LEGO Ninjago Rebootedın ilk beş yeni bölümüne dayanan oyuncular, Ninjaların kötü Overlord ve onun robotik Nindroid ordusu tarafından teknolojik bir tehditle karşı karşıya olduğu
PSV ve 3DS için yayınlanan LEGO Ninjago: Shadow of Ronin, ana temasının genç ninja savaşçılarının maceraları olduğu popüler bir yapım parçası serisine dayanan başka bir yapım.
Yorumlar
Yorum ekle