Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

LEGO Universe Türkçe yama

02.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz LEGO Universe. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni LEGO Universe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
LEGO Universe, şu anda LEGO Group tarafından geliştirilmekte olan çok oyunculu bir çevrimiçi oyundur (MMOG). Oyun, bir LEGO ürününün eğlencesini, kalitesini ve yaratıcılığını sanal bir ortamın yaratıcı oyun olanaklarıyla birleştirecek!

İndirme sayısı:
8299
Yayın yılı:
2010





LEGO Universe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) LEGO Universe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales LEGO Universe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama LEGO Universe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


LEGO Universe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve LEGO Universe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
LEGO Movie 2 Video Oyunu, The LEGO Movie 2: The Second Partın bir uyarlamasıdır ve 2014teki The LEGO Movie Video Gamein devamıdır.
LEGO Harry Potter: Years 1-4, J. K. Rowling tarafından yaratılan fantezi dünyasında geçen LEGO Indiana Jones, LEGO Batman ve LEGO Star Wars tarzında bir macera oyunudur.
LEGO DC Super-Villains, DC evreninde geçen başka bir aksiyon-macera LEGO oyunudur.
Yeni oyunumuz duyuruldu! TT Games, LEGO Group ve WBIEdeki muhteşem insanlarla bir kez daha çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.
LEGO Harry Potter: Years 5-7, 2010 LEGO Harry Potter: Years 1-4te PC, PS3 vb.
Yorumlar
Yorum ekle