Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stronghold Legends Türkçe yama

08.05.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Stronghold Legends. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir EPSiLON.

Oyun için türkçe yama metni Stronghold Legends (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: EPSiLON
Oyun açıklaması:
Stronghold Legends, serinin PC için ikinci bölümünün geliştirilmiş, yeniden düzenlenmiş ve kapsamlı bir şekilde değiştirilmiş versiyonudur.

İndirme sayısı:
10755
Yayın yılı:
2006





Stronghold Legends oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stronghold Legends dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stronghold Legends klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stronghold Legends ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stronghold Legends oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stronghold Legends içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stronghold Kingdoms, Stronghold adlı popüler bir seriden stratejik bir MMO oyunudur.
Stronghold Legends: Steam Edition, Stronghold serisinin Steam platformunun amaçları doğrultusunda geliştirilmiş ikinci bölümüne yapılan bağımsız genişlemenin benzersiz bir sürümüdür.
Stronghold: Crusader 2, Stronghold serisini başlatan İngiliz FireFly çalışmaları tarafından 2002 yılında oluşturulan oyunun devamı niteliğindeki gerçek zamanlı bir stratejidir.
Stronghold Warchest, ortaçağ İngilteresinde geçen strateji oyunu Stronghold ve bizi Haçlı seferleri sırasında Orta Doğunun savaş alanlarına götüren Stronghold: Crusader olmak üzere iki Stronghold
Stronghold: Crusader Extreme, Gamecock Media ile işbirliği içinde Firefly Studios tarafından geliştirilen Stronghold: Crusaderın geliştirilmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle