Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stronghold Warchest Türkçe yama

19.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Stronghold Warchest, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Stronghold Warchest (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: HAZE
Oyun açıklaması:
Stronghold Warchest, ortaçağ İngilteresinde geçen strateji oyunu Stronghold ve bizi Haçlı seferleri sırasında Orta Doğunun savaş alanlarına götüren Stronghold: Crusader olmak üzere iki Stronghold oyunundan oluşan bir settir.

İndirme sayısı:
9222
Yayın yılı:
2003





Stronghold Warchest oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stronghold Warchest dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stronghold Warchest klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stronghold Warchest ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stronghold Warchest oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stronghold Warchest içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stronghold Kingdoms, Stronghold adlı popüler bir seriden stratejik bir MMO oyunudur.
PC için Stronghold 3, görevimizin güçlü kaleleri geliştirmek ve savunmak olduğu karanlık Orta Çağda geçen ekonomik bir stratejidir.
Stronghold: Crusader 2, Stronghold serisini başlatan İngiliz FireFly çalışmaları tarafından 2002 yılında oluşturulan oyunun devamı niteliğindeki gerçek zamanlı bir stratejidir.
Stronghold: Crusader Extreme, Gamecock Media ile işbirliği içinde Firefly Studios tarafından geliştirilen Stronghold: Crusaderın geliştirilmiş bir versiyonudur.
Stronghold: Warlords, popüler gerçek zamanlı strateji serisi Strongholdun bir başka parçasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle