Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

This is Football Türkçe yama

19.06.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, This is Football, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir F4CG.

Oyun için türkçe yama metni This is Football (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: F4CG
Oyun açıklaması:
1999da PS1de yayınlanan This is Football, futbol maçlarının gerçekçi bir temsiline odaklanan bir spor oyunudur. Yapım, Spice World gibi oyunlardan ve The Getaway serisinin her iki bölümünden sorumlu olan Soho stüdyosu tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
9521
Yayın yılı:
1999





This is Football oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) This is Football dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales This is Football klasörüne koyun.

3. Türkçe yama This is Football ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


This is Football oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve This is Football içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Football Deluxe, spor ve stratejinin birleşiminden oluşan bir oyundur.
PC, AND ve iOS için Football Manager Touch 2016, çok popüler futbol menajerliği simülasyon oyunu serisi Football Managerın basitleştirilmiş bir versiyonudur.
Football Manager 2015, deneyimli geliştirici Sports Interactivein popüler futbol menajerlik serisinin 11.
PS2 ve XBOXta yayınlanan NCAA Football 06, National Collegiate Athletic Association tarafından lisanslanan akademik futbol müsabakalarına odaklanan bir spor oyunudur.
Football Challenge 08, PC için bir 3D futbol oyunudur. Ücretsiz spor oyunları tarihinin bugüne kadarki en büyük projesi!
Yorumlar
Yorum ekle