Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WarCraft II: Beyond the Dark Portal Türkçe yama

27.01.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz WarCraft II: Beyond the Dark Portal. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: AHCU, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni WarCraft II: Beyond the Dark Portal (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: AHCU
Oyun açıklaması:
Orkların dünyasına mistik bir geçit olan Dark Portalın yok edilmesi hiçbir şey sağlamadı. Azerothun kalbinde, başka bir ork istilasına neden olabilecek bir yarık hala vardı, bu nedenle en yüksek komutanlık denemeye ve savaşı düşman topraklarına götürmeye karar verdi.

İndirme sayısı:
9050
Yayın yılı:
1996





WarCraft II: Beyond the Dark Portal oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WarCraft II: Beyond the Dark Portal dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WarCraft II: Beyond the Dark Portal klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WarCraft II: Beyond the Dark Portal ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WarCraft II: Beyond the Dark Portal oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WarCraft II: Beyond the Dark Portal içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
MechWarrior 4: Black Knight, Majesty ve Warcraft II: Beyond the Dark Portal gibi oyunların yaratıcıları Cyberlore Studios tarafından geliştirilen ünlü bir taktik aksiyon oyunu olan MechWarrior 4:
Zanzarah: The Hidden Portal, 3D grafikler kullanan bir aksiyon macera oyunudur.
Portal: Companion Collection, Portal adlı en çok satan bulmaca oyunu serisinin iki parçalı bir setidir.
HeXen II: Portal of Praevus, orijinal oyunun başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinin ardından 1997nin sonlarında üretime başladı.
Perfect Dark, Rare geliştirme stüdyosu tarafından geliştirilen ve 2000 yılında Nintendo 64 konsolu için piyasaya sürülen kült FPP shooter oyununun bir dönüşümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle