Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hexen II: Portal of Praevus Türkçe yama

11.03.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Hexen II: Portal of Praevus! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama DTCG sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Hexen II: Portal of Praevus (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: DTCG
Oyun açıklaması:
HeXen II: Portal of Praevus, orijinal oyunun başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinin ardından 1997nin sonlarında üretime başladı. Ekip, genişletmeyi HeXen II için bir dizi yeni seviyeden çok daha fazlası yapmaya karar verdi.

İndirme sayısı:
8339
Yayın yılı:
1998





Hexen II: Portal of Praevus oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hexen II: Portal of Praevus dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hexen II: Portal of Praevus klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hexen II: Portal of Praevus ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hexen II: Portal of Praevus oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hexen II: Portal of Praevus içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Zanzarah: The Hidden Portal, 3D grafikler kullanan bir aksiyon macera oyunudur.
Portal: Companion Collection, Portal adlı en çok satan bulmaca oyunu serisinin iki parçalı bir setidir.
PC, PS4 vb. için Portal Knights, RPG mekanizmalarını Minecraft gibi sandbox yapımlarının öğeleri ve stiliyle birleştiren bir fantezi oyunudur.
Raven Softwarein HeXeni, aslında başlangıçta Heretic II olarak raflara çıkması planlanan Heretic için bir genişleme olarak geliştirmeye başladı.
Id Software ve Raven Software, Heretic ve HeXen evrenini yeni ve cesur bir yönde genişletmek için yeniden güçlerini birleştirdi.
Yorumlar
Yorum ekle