Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Corpse Party Türkçe yama

07.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Corpse Party. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Corpse Party (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: CLASS
Oyun açıklaması:
Corpse Party for PSP, PC vb., Japonyada çok popüler olan görsel roman macera oyunu türüne ait bir oyundur. Görsel romanlar, illüstrasyonlar, ses efektleri, müzik ve dublaj ile zenginleştirilmiş metin tabanlı oyunlardır.

İndirme sayısı:
10690
Yayın yılı:
2010





Corpse Party oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Corpse Party dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Corpse Party klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Corpse Party ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Corpse Party oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Corpse Party içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Psycho-Pass: PC, PS4 vb. için Zorunlu Mutluluk, Corpse Party: Blood Drive veya Robotics dahil olmak üzere benzer oyun stiline sahip çok sayıda oyunun yazarı olan 5pb tarafından geliştirilen bir Japon
BanG Rüyası! Girls Band Party, birkaç rock ve pop grubunun kaderini takip ettiğimiz bir görsel roman macerasıyla klasik müzik-ritmik oyunu karışımıdır.
101-in-1: Party Megamix Wii, tüm aile için eğlenceli, sağlıklı bir macera, aksiyon ve bulmaca oyun bolluğu sunan 101 oyundan oluşan bir koleksiyon.
Corpse Party: PSP ve iOS için Book of Shadows, Corpse Party görsel romanının doğrudan devamı niteliğindedir.
Ölüm Katedrali, karanlık bir ruh benzeri yan kaydırıcıdır. Oyun Melancholia Studio Team tarafından geliştirildi ve Thermit Games tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle