Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Majesty: The Fantasy Kingdom Sim Türkçe yama

06.01.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Majesty: The Fantasy Kingdom Sim, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Majesty: The Fantasy Kingdom Sim (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: HoG
Oyun açıklaması:
Majesty: The Fantasy Kingdom Simi oynamak isteyen her oyuncu, küçük bir meydan okumayla karşı karşıya. Öyledir çünkü oyuncular, görevi astlarının iyi ve güvenli bir yaşam sürmesini sağlamak olan bir fantezi krallığının kralı rolünü üstlenirler.

İndirme sayısı:
9641
Yayın yılı:
2000





Majesty: The Fantasy Kingdom Sim oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Majesty: The Fantasy Kingdom Sim dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Majesty: The Fantasy Kingdom Sim klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Majesty: The Fantasy Kingdom Sim ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Majesty: The Fantasy Kingdom Sim oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Majesty: The Fantasy Kingdom Sim içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Majesty: The Northern Expansion, bir fantezi dünyasının kralı olarak krallığımızı genişletmek ve geliştirmek ve ayrıca astlarımızın refahına bakmak zorunda olduğumuz popüler bir strateji oyunu olan
Majesty 2: Monster Kingdom, Majesty: The Fantasy Kingdom Simin üçüncü ve son genişleme paketidir.
Majesty: The Fantasy Kingdom Sim, klasik bir fantezi ülkesinde geçen ve gerçek zamanlı olarak oynanan ekonomik bir stratejidir.
Majesty 2: Kingmaker, Majesty 2: The Fantasy Kingdom Simin ilk genişleme paketidir.
Majesty 2: PC ve X360 için Fantasy Kingdom Sim, Cyberlore Studios tarafından 2000 yılında oluşturulan yenilikçi bir strateji oyununun uzun zamandır beklenen devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle